Szerelmes ajándék ötletek nőnapra

szerelmes ajándék ötletek nőnapra

Március 8-a mindenhol a hölgyek iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Éppen ezért nemzetközi nőnapon férfiak ezrei, sőt milliói kelnek útra a boltok polcait, vagy a webáruházak kínálatait kutatni a tökéletes nőnapi ajándék megtalálásához. Éppen ezért az ajándékötletek kínálatában gyötrődő férfiak számára most összegyűjtöttünk néhány szerelmes ajándékötletet nőnap alkalmából.

Romantikus vacsora

A romantikus vacsora először mindenkinek az évforduló, vagy Valentin-nap alkalmából jut eszébe. Ezzel a hölgyek is így vannak éppen ezért érheti őket meglepetésként egy romantikus vacsora, akár otthon, akár egy stílusos étteremben.

Hiába tűnhet elcsépelt ötletnek, a hölgyek értékelik, ha áldozunk a közösen eltöltött időre. A kettesben történő otthoni vacsora, melyhez magunk készítjük el a menüt, vagy egy régi törzshelyre, vagy új helyre való asztalfoglalás is biztosan megdobogtatja majd kiválasztott hölgyünk szívét.

romantikus vacsora

Wellness program

A mindennapok forgatagából való kiszakadáshoz jó lehetőséget kínál egy jól tervezett relaxációs program is. A kellemest pedig miért ne köthetnénk össze a hasznossal, így nőnapra is kiváló választás lehet akár egy egynapos, vagy egy komplett wellness hétvége is.

Amennyiben párunk inkább aktív életmódot folytat, akkor a wellness program helyett, nyugodt szívvel választhatunk valamilyen szabadidős programot is.

Ajándékcsomag

A különböző programok mellett választhatunk személyre szóló ajándékokat is nőnapi ajándékként, vagy akár egy komplett ajándékcsomagot is összeállíthatunk. Szerencsére e téren elég széles választék áll rendelkezésünkre, hogy jó döntést hozzunk. Ehhez elég a külön nőknek szóló ajándékokkal foglalkozó webáruházak kínálatát végigböngésznünk és számos ötlettel lehetünk gazdagabbak. Az alábbi kategóriákban mindenképp érdemes szétnéznünk, ha ajándékot keresünk szívünk hölgyének:

  • dekorációs berendezések
  • bögrék
  • párnák
  • fürdő kellékek

Virág

Az örök klasszikus virág ötlete mindig tuti tippként fog szerepelni a nőnapi ajándékötletek listáján. A vágott virág természetesen gyönyörű látványt nyújt, de sajnos csak ideig-óráig. Ezzel szemben a cserepes virág akár hosszú évekig is emlékezteti szívünk hölgyét egy-egy különleges napra. Nőnapi virágokról bővebben a linkre kattintva olvashatsz.

tulipán nőnapra

Kreatív ajándékok

A kézzel készített apróságok lehetnek a legszívhezszólóbb ajándékok a hölgyek számára. Készíthetünk saját kezűleg, üvegbe zárt emlékeket, faraghatunk fából készített kis emléktárgyat, de akár kis emlékkönyvet is gyárthatunk, jókívánságokkal, szerelmes vallomásokkal kiegészítve.

Összegezve:

A nőnapi romantikus ajándékok tárháza tehát szerencsére elég széles, így némi kreativitással és odafigyeléssel könnyen választhatunk egy tökéletes nőnapi ajándékot, mellyel megörvendeztethetjük szívünk hölgyét e különleges alkalomból.

Array