Tekints meg 2023 legjobb trendjeit – női mellények

női mellények

A női mellények rendkívül praktikus viseletet jelenthetnek számunkra az átmeneti időszakban. Azonban praktikumukat félretéve egy olyan mutatós kiegészítők, amelyek valóságos ékei lehetnek különféle szettjeinknek. Viszont mint minden más ruhadarab esetében, a mellények divatja is szinte évről évre változik. Nekünk pedig nem árt résen lennünk, ha valóban szeretnénk trendben maradni. Nézzük meg tehát, melyek a legtrendibb női mellények a 2023-as évben, avagy milyen karakterisztika mentén érdemes választanunk.

Fémesen csillogó színek

A női mellények között idén rendkívül népszerűnek számítanak a különféle fémesen csillogó darabok. Ezek között pedig már nem csak a megszokott arany és ezüst árnyalatokat fedezhetjük fel, de olyan színeket is, mint például a zöld vagy a narancssárga. Tehát már első ránézésre is jól látható, hogy az idei kínálatban számtalan színben kaphatunk ilyen fémes hatású modelleket. Bármilyen színt is válasszunk azonban, biztosan nem fogunk csalódni. Érdemes leszögeznünk, hogy amennyiben szeretnénk a maximumot kihozni a különleges mellények adta lehetőségekből, úgy mindenképp sötét outfitekkel kombináljuk őket. Ez olyan esztétikus kontrasztot ad majd, amely révén valóban mutatós megjelenést nyerhetünk. Ha pedig nincs ötletünk, hol vásárolhatnánk ilyen mellényeket, az alábbi linken számtalan modell közül választhatunk: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Mellenyek-13018.html

Extra hosszú fazonok

Ha az aktuális trendeket nézzük, akkor az is hamar feltűnik majd számunkra, hogy a naprakész kínálattal rendelkező áruházak termékei között milyen kifejezetten hosszú fazonnal rendelkező női mellény található. Ez pedig nem is véletlen, hiszen szintén az egyik idei nagy slágerről beszélhetünk ezek kapcsán. A különféle, hosszú télikabátokra hajazó mellények tehát mindenképp jó választásnak bizonyulnak majd az átmeneti időszak alatt. Ezek többsége combközépig ér, de találhatunk köztük akár térdig érő darabokat is. Nem számít, melyiket válasszuk, hiszen bármelyik hosszú fazon megfelel az idei szezon divatirányainak.

Steppelt mellények

A steppelt mellények a kabátokhoz hasonlóan számtalan különféle formát ölthetnek. Vannak sűrűn és ritkán, vízszintesen, valamint harántirányban steppelt modellek is ezek között. Az viszont nem kétséges, hogy már szinte minden naprakész áruház ezek köré alapozza árukészletét. A steppelt mellények tehát elég hangsúlyos részét teszik ki az idei női divatnak. A legjobb az egészben, hogy ezek választéka rendkívül sokszínű lehet. Így a fentebb említett fémes árnyalatú és hosszú fazonú mellényekből is bőségesen találhatunk ilyen steppelt fazonokat. Nézzünk tehát alaposan körül, és válasszuk ki a saját egyedi ízlésünkhöz leginkább passzoló modelleket. Amennyiben a fentebb említett karakterisztikák mentén választunk, úgy biztosra vehetjük, hogy lépést tartunk a divatvilág rohamos ütemben változó hullámaival. Az aktuális kínálat számtalan érdekességet kínált számunkra ezek mentén, így bőven lesz alkalmunk kibontakoztatni saját stílusunk az átmeneti időszak alatt is.

Array