Csoki és virágcsokor helyett: válassz egyedi ajándékot nőnapra!

nőnapi ajándék

Érdekes dolog, hogy Európában a politikai helyzet folyamatos változása ellenére a nőnap nőnap maradt majdnem mindenkinek. Továbbra is ünneplik, ajándékozzák a nőket az egész világon. Sokszor fordul elő, hogy ilyenkor történik meg a nagy esemény, így jó megoldás a karikagyűrű nőnapi ajándékba, ha tényleg komolyan gondoljuk a dolgot.

gyűrű nőnapra

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mit érdemes választani ezen a napon meglepetés gyanánt.

Hagyományos ötletek

A hagyományos ajándékok főként a virág és a csokoládé szokott lenni, de ha valami mást szeretnénk akkor lehet válogatni a különböző ajánlatok közül. Természetesen bizonyos meglepetéseket személyre kell szabni, hiszen mindenkinek vannak kedvencei.

Manapság már a szálas virágok helyett szívesebben ajándékoznak virág boxot, de lehet a ezen kívül mást is ajándékozni erre a napra. Március 8. már közel van az igazi tavaszhoz, a megújuláshoz és bár messze még a május a szerelmesek hónapja, aki már döntésre jutott az elköteleződéssel kapcsolatosan, az akár karikagyűrűvel is meglepheti a párját. Igaz, hogy most már más a divat mint évtizedekkel ezelőtt, nem muszáj a trendek után menni az eljegyzési gyűrű helyett lehet mindjárt karikagyűrűt ajándékozni.

A lényeg, hogy nektek mi a megfelelő. Miután már webáruházban is lehet ékszert vásárolni, akár ketten is kiválaszthatják azt.

További apróságok nőnapra

Aki nem akarja vagy nem teheti meg, hogy ilyen nagy értékű ajándékot adjon nőnapra, az a következő ajánlatokból is választhat, ha nem akarja a klasszikus csoki, virág kombót átadni ezen a napon is.

  1. Pihentető ajándékkosár

Minden olyan dologgal telerakni ami hozzájárul a pihenéshez, mint a habfürdő, masszázsolaj, illatgyertya, füstölő, fürdősó.

  1. Bögrés pihenés

Nagy bögrét pörkölt kávéval vagy teákkal telerakva tökéletes ajándékká válhat.

  1. Kézműves szappanok

Szappanra mindenkinek szüksége van, a kézműves darabokból összeválogatott illatos szettnek mindenki örül

  1. Mobil mozi nasi tál

Multifunkciós nasi tál, amin a telefonod biztonságban van miközben mozizgatsz és magokat rágcsálsz, a magok héját az alsó rekeszbe teheted.

Élmény ajándékok

Nem muszáj azonnal drága dolgokra gondolni, hiszen sokszor egy élmény is jobb, mint egy újabb doboz bonbon.

1. Romantikus vacsora

Nőnapra még mindig tökéletes ajándék lehet egy ízletes vacsora gyertyákkal és egy jó filmmel.

2. Borkóstoló Tokajban

Magyarország ismert borainak jelképe a Tokaji, ezekkel a borokkal találkozhatunk ezen a borkóstolón. Családias hangulatú kellemes környezetben profi sommelier segítségével, gondos válogatásból kóstolhatjuk meg a minőségi borokat.

3. Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, a török masszázstól a bormasszázsig, amit nem biztos, hogy magának megvásárolna az ember, de elképesztő élmény lehet bárki számára.

4. Városnéző hajókirándulás

A főváros a Dunáról nézve csodálatos élményt nyújt, nemcsak az idelátogatók számára, de az itt élőknek is. 90 perces sétahajózás a Lánchíd pesti hídfőjétől, a hullámokról csodálhatjuk meg az Országházat, a Budai várat a Halászbástyával és a Mátyás Templommal, és a Gellért fürdőt.

Összegezve

Nem kell mindig a klasszikus virág és csokoládé duót ajándékozni nőnapra, lehet ettől kicsit ötletesebb is a meglepetés. Ha azonban elfelejtettük a nőnapot vagy csak nem volt időnk venni valamit, inkább ajándékozzunk virágot és csokit, minthogy ajándék nélkül teljen el a nőnap.

Array