3+1 kivágott jelenet A nagy pénzrablás sorozatból

kivágott jelenetek, A nagy pénzrablás

A nagy pénzrablás (La Casa De Papel / Money Heist) sorozat a spanyol Antenna 3 csatornán debütált, ezt követően vásárolta meg a Netflix.  A Netflix kicsit átalakította, hogy az egyes epizódok hossza jobban igazodjon a streaming nézőinek ígényeihez. A spanyol tévében az első két évad 15 epizódból állt, a Netflix ebből 22 epizódot csinált, és néhány jelenet kikerült a sorozatból, amiket most megnézhetsz itt!

3+1 kivágott jelenet A nagy pénzrablás sorozatból

1 Paula születésnapja

Paula születésnapján Raquelnek gondja akad a férjével, aki annak ellenére, hogy távoltartási végzés van ellene, be akar menni. A feszültséget tovább fokozza, hogy a gyerekek pisztoly golyókat találnak, és azokkal játszanak.

2. Raquel és Salva a kávézóban

Amikor Raquel visszaadja Salvának a mobilját, amit véletlenül magával vitt, volt egy rész, amit kivágtak a sorozatból. Raquel itt újra kölcsönkéri Salva telefonját, és felhívja Angelt.

3. Bemenjünk-e a Pénzverdébe?

Raquelt azért bízzák meg a túsztárgyalással, mert ő az egyetlen, aki erőszak nélkül képes megoldani az ügyet. A Hírszerzés viszont fegyverekkel be akar hatolni a Pénzverdébe, amit Raquel ellenez, de azt várják tőle, hogy adjon engedélyt a behatolásra. Ebben a kivágott jelenetben Raquel arról beszélget Suarezzel, hogy mekkora az esélye annak, hogy egy ilyen akcióban bárki is megsérüljön, vagy meghaljon. Raquel azt mondja, hogy legszívesebben hazamenne, és antidepresszánsokat szedne, de nem fog olyan döntést hozni, aminek temetés lehet a vége.

 

+1. A Professzor meghívja Raquelt a bandába

Ebből a videóból kiderül, a Professzor hogyan kérte meg Raquelt, hogy csatlakozzon a rablókhoz,  és hogyan választotta a Lisszabon nevet.

Valójában nem egy kivágott jelenet, hanem egy promo video, a Netflix Portugal így képzelte el, hogy történhetett mindez.

Nézd meg ezeket is:

.

Array