Levendula párna nőnapra

levendula párna nőnapra

A virág az egyik legklasszikusabb nőnapi ajándék. A legtöbb hölgy örül is a virágnak, de a vágott virágban csak pár napig lehet gyönyörködni, a cserepes virágnak meg nem mindenki örül, mert folyamatos gondozást igényel. Ha olyan virágot szeretnél nőnapra ajándékozni, ami nem csak szép, de hasznos is, és sokáig emlékezteti a hölgyet a kedvességedre, akkor ajándékozz levendula párnát!

Mi az a levendula párna?

A levendula párna nem csak látványos, a huzaton szereplő levendula virágoknak köszönhetően, hanem a párna belseje szárított levendula virágot tartalmaz.

A levendula pozitív hatását a népi és tudományos gyógyászat is elismeri. A levendula stressz és alvászavarok esetén is hatékony, csökkenti a pulzusszámot, és a vérnyomást, ezáltal hamarabb tudunk ellazultabb állapotba kerülni egy fárasztó nap után is. Ezen kívül antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatása is van.

A levendula párnák tönkölypelyvából készülnek,  tökéletesen igazodnak a nyak és fejformához, ezzel csökkentve a nyak és vállizmok terheit, és enyhítik a migrénes panaszokat. 

Nagy előnye, hogy nem veszik át a test hőmérsékletét, így a nagy melegben is hűvös marad.

Levendula párna Himalája sóval

A levendula párnák pozitív hatását még fokozni is lehet! Azokat a levendula párnákat, amik Himalája sót tartalmaznak, melegítve és hűtve is lehet alkalmazni.

Felmelegítve enyhítik például a menstruációs görcsöket, használható légzéskönnyítése, hátfájásra, középfülgyulladásra.

Lehűtve alkalmazható ficam, rándulás, köszvény esetén.

A Himalája sóval töltött párna is segíti az elalvást egy hosszú, fárasztó nap után, és a benne lévő levendulának köszönhetően nyugodt éjszakát biztosítanak számunkra. A vásárlásnál arra érdemes figyelni, hogy felnőttek számára olyan párnát kell választani, ami legalább 1 kg Himalája sót tartalmaz.

Összegezve

Tehát a levendula párna szép, a lakás dísze lehet, finom illata van, segíti a nyugodt alvást, ennél jobb nőnapi ajándékot nehéz találni. Ha kedvet kaptál a levendula párnához, vagy más levendulás termékekhez, nézz körül a bogilevendulai.hu webáruházban!

Array