Nőnapi ajándék ötletek

nőnapi ajándék ötletek

Milyen ajándékkal köszöntsük a hölgyeket nőnapon? Ha tanácstalan vagy, nem kell pánikolni, mert összegyűjtöttük a legnépszerűbb nőnapi ajándékot, csak nézd meg a listát és válaszd ki azt, amelyik a leginkább illik ahhoz a hölgyhöz, akinek kedveskedni szeretnél.

Nőnapi ajándék ötletek

Virág, a klasszikus

A legtöbben virággal szokták a hölgyeket felköszönteni nőnapon. Régen a hóvirág gyakorlatilag a nőnap jelképe volt, március 8-án ellepték az utcákat, aluljárókat a hóvirág árusok. Mivel a hóvirág már védett növény, ezért inkább más típusú virágot érdemes vásárolni, lehet vágott virág vagy cserepes virág is. A nőnapi virágokról bővebben a linkre kattintva tudsz olvasni.

tulipán nőnapra

Csokoládé

A csokoládé szintén népszerű nőnapi ajándék. Az édességet a legtöbb ember szereti, beleértve a hölgyeket is. Szerencsére rengeteg fajta csokoládét árulnak, így van lehetőség olyat választani, ami passzol a hölgy személyiségéhez. A csokoládé előnye, hogy aki egyszerre több hölgy kollégájának szeretne kedveskedni, könnyedén megteheti ha vásárol egy doboz egy olyan csokit, amiben egyenként csomagolt csokik vannak, mint például a Raffaello, Ferrero Rocher vagy Merci. A vállalkozó kedvű urak, akár saját készítésű csokoládéval is kedveskedhetnek. Fel kell olvasztani a csokoládét, egy sütőpapírra önteni, és a tetejére különféle magokat, aszalt gyümölcsöket szórni, majd megvárni, míg a csokoládé megdermed.

csoki nőnapra

Macaron

A macaron egy igazán nőies sütemény, különféle színekben, és ízekben lehet kapni. Előnye, hogy eláll, nem maszatol és igazán különleges.

macaron nőnapra

Kézműves élelmiszerek

Kézműves lekvárok, szörpök, mézek, kekszek, ezek mind olyan ajándékok, amik hasznosak és örülnek is nekik.

kézműves lekvár

Kézzel írt nőnapi köszöntő

Az utóbbi években már mindent digitálisan csinálunk, üdvözleteket, köszöntőket is általában telefonon vagy chaten küldünk egymásnak. Ha ki szeretnél lógni a tömegből, és valami egyedi köszöntővel szeretnél kedveskedni, akkor kézzel írj pár kedves sort egy szép üdvözlőlapra, és így köszöntsd fel a hölgyeket! A siker garantált lesz!

nőnapi üdvözlőlap

Tea

Egy doboz finom tea szintén jó nőnapi ajándék ötlet. Sokféle ízben lehet kapni, hasznos ajándék, és minden egyes alkalommal, mikor teát készít a hölgy, emlékezni fog az ajándékozóra.

tea

Wellness, masszázs

Szokták mondani, hogy azok a legjobb ajándékok, amik élményt adnak, azokra emlékszünk a legtovább. Ki ne örülne egy kis lazulásnak, kényeztetésnek, egy masszázs utalvánnyal garantáltan sikered lesz.

masszázs

Mozijegy

A mozi szintén élményajándéknak számít, a legtöbb moziban lehet ajándékjegyeket kapni, így a megajándékozott hölgy a saját ízlése szerint választhat filmet. Ha inkább otthon moziznátok közösen, nézzétek meg a nőnapi filmek listáját!

Te mit szoktál ajándékozni nőnapra?